Thee waar je mooi van wordt!

Thee waar je mooi van wordt!

Traditionele heilzame samenstelling
Met de biologische smaakmakers van Cenzaa maak je een verrukkelijke ontdekkingsreis. Geniet iedere dag van exotische kruidenmelanges. Deze 100% biologische theeën hebben positieve effecten op de huid door de traditionele heilzame samenstelling.

SWEET DREAM TEA
Geniet van het exotische, smaakvolle aroma! De krachtige antioxidanten in groene thee, banaan en aardbei versterken het immuunsysteem en gaan huidveroudering tegen. Honing en kokosolie hebben een positieve invloed op hart- en bloedvaten en werken als een natuurlijk antibioticum. Geniet dagelijks van een smaakvolle reis naar verre oorden, waar Sweet Dream Tea haar roots heeft liggen.

Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze exotische, 100% biologische kruidenmelange!

ENERGETIC DREAM TEA
Intense smaak vol vitaliteit en kracht! De traditionele kruidencompositie in Energetic Dream Tea laat de energie volop door uw lichaam stromen en bouwt uw natuurlijke bescherming weer op. Hibiscus, vijgen, physalis, appel en goudsbloembloesem geven deze thee een krachtige smaak. Geniet van de geurende melange en beleef de ontspanning van een traditioneel Oosters theeritueel.

Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze vitaliserende, 100% biologische kruidenmelange!

CALMING DREAM TEA
Rustgevende en heilzame thee-melange! De traditionele heilzame samenstelling van Calming Dream Tea heeft een rustgevende werking, kalmeert uw huid en brengt haar weer in natuurlijke balans. Kruizemuntblaadjes, bramenblad, rozenbloesem, sinaasappelbloesem en kamille maken deze thee perfect om te drinken voor het slapen gaan. Maak een smaakvolle droomreis met de pure compositie van deze unieke melange.

Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze kalmerende, 100% biologische kruidenmelange!

REBALANCING DREAM TEA
Helpt bij het natuurlijke herstel van uw huid! De verfijnde samenstelling van Rebalancing Dream Tea heeft een ontgiftende werking, versterkt de huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand. De combinatie van venkel, rozenbottel, hibiscus, citroengras en kamille is de perfecte melange voor een smaakvolle droomreis naar de natuur. Drink drie kopjes per dag om uw lichaam en geest in balans te brengen.

Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze balancerende, 100% biologische kruidenmelange!