6 stappen naar een gezonde huid

6 stappen naar een gezonde huid

Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Vraag uw Huidexpert naar de unieke 6-stappen voor revolutionaire resultaten.

STAP 1 – REINIGING
De allerbelangrijkste stap, een stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen en essentieel is voor het opbouwen van een gezonde huid. Omdat de huid de hele dag blootgesteld wordt aan zaken die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als van binnenuit, is het van groot belang de huid 2x per dag te reinigen. ’s Avonds reinigen we de huid om het vuil van overdag te verwijderen. In de nacht (tussen 1 en 6 uur) is de huid erg actief om zich te herstellen van alle schade die hij overdag heeft opgelopen. De huid neemt ‘s nachts de meeste werkstoffen op.

STAP 2 – DIEPTE REINIGNING
De hoornlaag is belangrijk als bescherming, echter een te dikke hoornlaag laat de huid ruw aanvoelen en geeft haar een doffe, vale uitstraling. Tevens kan het ook nog eens voor pukkeltjes en puistjes zorgen doordat de poriën geblokkeerd worden. De huid is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Om dit proces te helpen is een peeling of scrub een absolute must! Een juiste dieptereiniging geeft onmiddellijk effect – een gezonde en stralende look – en is een essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid.

STAP 3 – COMPLEX
Er zijn complexen voor iedere huidconditie, man of vrouw, jong of oud. Een complex of serum is een dunne fluid en is dé ‘levensverzekering voor de huid’. Dankzij de speciale PCN2® formule werkt een complex sneller en dieper in de huid. U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Een paar geconcentreerde druppels zijn super-efficiënt! De Cenzaa Powers en 24H crème´s hebben een sublieme synergetische werking en zorgen voor optimaal resultaat. Zoekt u maximale huidverbetering? Dan ontkomt u niet aan een Cenzaa Power!

STAP 4 – 24H-CRÉME
De huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei factoren die onze huid schade toe kunnen brengen. Daarom is het heel belangrijk de juiste crème te gebruiken die past bij de huidige huidconditie. De Cenzaa Huidexpert adviseert bij welke producten de huid baat heeft. De professionele Cenzaa crèmes zijn hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2® werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Bij dagelijks gebruik is het resultaat al binnen korte tijd te zien. Alle Cenzaa 24H cremes bieden d.m.v. de hoge dosering aan anti-oxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

STAP 5 – MASKER
Regelmatig gebruik maken van corrigerende maskers houdt de huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging ons lichaam in vorm houdt. Cenzaa heeft verschillende maskers ontwikkeld voor verschillende huidtypen en condities. Elk masker geeft de huid de extra oppepper die het nodig heeft. Of het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding, of de huid snel en effectief verbeterd moet worden.

STAP 6 – BESCHERMING
Zonlicht is goed voor vorming van Vitamine D. Echter kan te veel zonlicht ernstige huidschade opleveren en veroudert zonlicht altijd de huid! Er wordt wel gezegd dat 90%, van de verouderingsproblemen van de huid, veroorzaakt wordt door de zon. Zorg vanaf een vroege leeftijd voor bescherming, want zonneschade wordt ‘in de huid opgeslagen’. In de jeugd opgelopen schade kan op latere leeftijd problemen geven. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan.