Figuurcorrectie

Vraag naar de mogelijkheden!

Wij adviseren u graag om uw lichaam gezond te houden!

 

 

Het komt voor dat ondanks uw gezonde levensstijl en voldoende beweging, en eventueel afvallen de resultaten op niet gewenste plaatsen van uw lichaam zichtbaar zijn. Ook als u tevreden bent met uw lichaamsgewicht kunnen er lokale vetophopingen zijn maar waarvoor een chirurgische ingreep een stap te ver is.

L’Autre Visage biedt u een oplossing voor moeilijke plaatsen op buik, billen en benen door middel van Cryo Lipolyse. De vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden opgelost en door het lichaam zelf afgevoerd. Dit proces duurt zes weken. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan te passen en verslapt niet, maar voelt juist steviger aan. Voor een goed zichtbaar resultaat dient drie sessies te ondergaan.

Cryolipolyse, €99,-

Een Cryolipolyse behandeling is een methode om vetcellen te bevriezen zonder operatie, waardoor uw vetcellen afbreken. Het is een pijnloze methode om vetcellen op een aangewezen plek te laten verdwijnen.

 

Waarom Cryolipolyse?
Ondanks een gezonde levenswijze en veel beweging komt het toch veel voor dat u gefrustreerd raakt door nare vetophopingen op verschillende plekken op uw lichaam. Meestal ontstaat dit rondom de buik en heupen. Waar een chirurgische ingreep nog niet nodig is maar waar een dieet geen resultaat meer oplevert biedt Cryolipolyse de oplossing. De vetcellen worden bij deze ingreep bevroren, waardoor het lichaam deze vetcellen op een natuurlijke wijze af kan voeren. De behandeling zorg voor 1 cm vermindering in omvang van de behandelde zone per behandeling.

 

Wetenschappelijk bewezen:
Uit wetenschappelijk onderzoek van de Harvard Medical School is gebleken dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Cryolipolyse maakt het mogelijk om vetcellen te behandelen zonder ander lichaamsweefsel te beschadigen. Binnen dit geleidelijke proces, waarbij het afvoeren van de vetcellen door het lichaam op natuurlijke wijze gebeurd, is het resultaat binnen enkele weken zichtbaar.

 

Cryolipolyse bij L’Autre Visage:
Wanneer u een Cryolipolyse behandeling ondergaat bij L’autre Visage bent u in goede handen. De eerste stap die we nemen is een intake gesprek met u om vast te stellen welke zones van uw lichaam u graag wilt laten behandelen. Het is tevens mogelijk om een tweede zone te behandelen elders op het lichaam. L’autre Visage werkt uitsluitend met professionele medische apparatuur.

 

Wij behandelen verschillende zones:
– Buik
– Rug
– Taille
– Heupen
– Benen
– Billen
– Binnenkant benen of bovenarmen (linker- en rechterkant vallen hierbij binnen 1 behandelzone)

 

De behandeling:
De Cryolipolyse behandeling duurt per zone 45 tot maximaal 60 minuten. U krijgt de vrijheid om tijdens de behandeling te kunnen genieten van leesgerei of (rustgevende) muziek. Wanneer de behandeling is afgelopen kunt u meteen uw dagelijkse ritme weer oppakken. U zult het eerste resultaat binnen enkele dagen zichtbaar zien worden en binnen 6 weken zijn alle beschadigde vetcellen afgevoerd door het lichaam. Deze vetcellen zullen nooit terugkeren. Voor een optimaal resultaat raden wij u 3 behandelingen aan. U zult merken dat de behandeling pijnloos is, maar zeer effectief. Binnen enkele dagen na de behandeling ziet u het eerste resultaat.

 

Waarom kiezen voor Cryolipolyse:
– Pijnloos
– Permanente verwijdering van vetcellen
– Geen chirurgische ingreep
– Geen herstelperiode
– Veilig en effectief
– Huid blijft onbeschadigd

• Prijs per behandeling € 99,-
• Kuur van 3 behandelingen € 259,-