Huidtherapie

Vraag naar de mogelijkheden!

Onze motivatie om uw huid te verbeteren wordt gestuurd door onze kennis en passie.

 

Heeft u grove poriën, een vale slecht doorbloede huid, acne, rode bloedvaatjes, een verslapte huid, storende overbeharing of pigmentatie problematiek dan kunt u kiezen voor behandelingen die zich onderscheiden in effectiviteit (huidtherapie).

 

Om het juiste doel te bereiken wordt er soms gebruik gemaakt voor geavanceerde apparatuur. Een advies in huidverzorging voor thuisgebruik is van essentieel belang om zo samen het gewenste resultaat te behalen.

SHR Behandeling (IPL)

Hoe vaak wenste u al dat u niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt? Eindelijk is er een oplossing voor mensen die definitief van ongewenste haargroei af willen. Vanaf nu kunnen blonde, grijze en rode haren en donkere huidtypes effectief, snel, veilig en nagenoeg pijnloos worden behandeld.
• Onderbenen ontharen: € 90,-
• Oksels en bikinilijn: €65,-
• Oksels en volledige bikinilijn: € 75,-
• Hele rug inclusief schouders: €115,-
• Onderarmen of bovenarmen volledig: € 85,-
• Benen volledig: € 120,-

 

Couperose behandeling, €82,50

Couperose of terwijl de ontsierende rode of blauwe bloedvaatjes op wangen, kin, voorhoofd en neus komt regelmatig voor bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd. Daarnaast speelt erfelijke aanleg bij het krijgen van Couperose een grote rol. Camoufleren met make-up kan soms een oplossing bieden maar er is ook een definitieve oplossing om Couperose te verminderen/ verwijderen  d.m.v. IPL behandelingen.

Hoewel mensen zich vaak storen aan Couperose is het huidprobleem meestal onschuldig. Maar soms kan Couperose ook klachten geven. Bij temperatuur verschillen kan het hoofd rood aanlopen en soms is er spraken van Rosacea, een chronische huidaandoening waarbij onder de bloedvaatjes kleine ontstekingen ontstaan.

 

Klachten van Rosacea zijn;
• Roodheid van het gelaat
• Een branderig of stekend gevoel
• Kleine bultjes/ puistjes
• Ontstekingen in de huid

 

Couperose verminderen/ verwijderen
Wil u definitief uw Couperose verminderen dan kan een Couperose behandeling met IPL uitkomst bieden. De laser behandeling kan zonder verdoving uitgevoerd worden en neemt 15-30 minuten in beslag. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om Couperose te verwijderen.

 

Couperose nabehandeling
Voor en na de IPL behandeling wordt de huid gekoeld. Dit zorgt er voor dat de behandeling comfortabeler en minder pijnlijk is. De eerste dagen na de behandeling kan de huid enigszins rood zijn en kan er een lichte zwelling optreden. U kunt de huid dan eventueel koelen met behulp van een koude kompres doek. Het is aan te raden om de huid na de Couperose behandeling goed te beschermen d.m.v. een zonnebrand crème met hoge factor.

Deze IPL behandeling geeft een effectief resultaat dat in de meeste gevallen al na 1 behandeling zichtbaar is, maar uit ervaring blijkt dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

 

• Per behandeling: € 82,50
• Kuurprijs in overleg

Microdermabrasie, €115,-

Diamant microdermabrasie is de nieuwste methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. Er komen geen kristallen meer aan te pas, maar er wordt gewerkt met een diamanten kop op het handstuk, die de dode huidcellen door beweging en vacuüm op de huid weghaalt.

 

Microdermabrasie geeft verbetering voor de volgende huidcondities:
– Gladdere huid
– Verminderen pigmentvlekken
– Verminderen rimpeltjes
– Acne
– Verfijnen van de poriën
– Verwijderen van dode huidcellen
– Egalere gelaatskleur
– Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
– Verjongt de huid

 

Microdermabrasie kan gebruikt worden als een op zich staande behandeling, maar kan ook aan iedere reguliere behandeling toegevoegd worden om een beter resultaat te krijgen. Als u intensief iets aan uw huidconditie wil doen, dan is een kuur van behandelingen, die wekelijks of om de 2 weken plaats vinden, aan te bevelen. Omdat dit geheel afhankelijk is van uw huidconditie overleggen we van tevoren wat passend voor u is. Een kuur bestaat meestal uit 3 tot 9 behandelingen.

No Needle Mesotherapie, €115,-

Tijdens de mesotherapie worden de werkzame stoffen uit het masker, hyaluronzuur en andere aktieve ingrediënten de huid ingesluisd. Deze werkstoffen worden aangepast aan uw huidtype. De elektro-impulsen zorgen er tevens voor dat de poriën verfijnen. Verder wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en de vochtregulatie bevorderd.

Acne, Onzuivere Huid, €83,50

Reiniging is bij een acne / onzuivere huid van essentieel belang, echter dient dit wel op een niet irriterende manier te gebeuren. Courtin is een merk wat specifiek gericht is op het behandelen van een acne / onzuivere huid. Het werkende bestanddeel is tea-tree olie.

Jett Plasmalift, €140,-

Plasma is een dominante gasvormige stof in onze huid. Plasma bestaat uit geïoniseerde deeltjes (atomen, moleculen, elektronen) die elektrisch positief en negatief geladen zijn. Dit is een natuurkundig proces en de plasma techniek kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Naast de vaste, vloeibare en gasvormige stoffen is er een vierde aggregatietoestand, de fase plasma. Plasma is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. Deze fase plasma zorgt ervoor dat het apparaat in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo, beschadigde cellen te repareren, waardoor allerlei huidproblemen kunnen worden hersteld.

• Prijs per behandeling gezicht: € 110,-
• Prijs per behandeling van gezicht inclusief hals: €140,-
• Kuur van 5 behandelingen + 1 behandeling gratis!

Cenzaa Derma Peel Fruitzuur Therapie, €95,-

Behandeling tegen huidproblemen zoals acne, littekens, rimpelvorming, pigmentatie problematiek dmv fruitzuur peeling (derma peeling). Behandeling kan eenmalig maar wordt vaak in kuurverband aanbevolen. 1x in de week tot 1x per 14 dagen afhankelijk van u huidtype.

• Prijs per behandeling 45 minuten: € 95,-
• Kuur van 6 behandelingen: €540,-