Zuurstof Therapie

 

Deze behandeling is aangewezen bij een ongezonde of oude huid, acné en puistjes, psoriasis, mee-eters, voor een beter gehydrateerde huid en om een tekort aan vocht in de huid te herstellen. Bovendien is de Zuurstofbehandeling aan te raden voor en na plastische chirurgie zoals een facelift.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van een gepatenteerd anti-verouderings- en anti-bacterieel serum in combinatie met zuivere zuurstof. Beiden worden onder hoge druk in de lederhuid geblazen. Geen enkel ander systeem kan dezelfde onmiddellijk zichtbare resultaten behalen. De oorzaak hiervan ligt in de hoeveelheid druk die gegenereerd wordt door de ‘Oxygen concentrator’ die een hoge druk creëert zodat het puncture jet systeem optimaal kan worden gebruikt.

De Zuurstofbehandeling kan dienen als een eenmalige unieke gelaatsverzorging. Meestal wordt ze echter aangeboden in een kuur van 3 tot 6 behandelingen achtereenvolgens voor een optimaal resultaat. Idealiter komt het hier op neer: eerst een microdermabrasie (om de huid ‘open’ te maken zodat de zuurstof beter kan indringen) en dan een zuurstofbehandeling. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige of problematische.

€85,- per behandeling – Kuur prijs op aanvraag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!


Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 06-18592611 Schoonheidssalon L'autre Visage Esscheweg 272D 5262 LH Vught