Laneche Retinol Behandeling

Rimpels
Wat zijn het?
Niet alle rimpels zijn hetzelfde. Ruwweg kunnen ze worden ingedeeld in fijne rimpels die ontstaan door vermindering van elastine vezels in de huid. Wanneer de huid tussen twee vingers zeer licht wordt aangespannen verdwijnen deze rimpels. Daarnaast zijn er de diepe rimpels die in feite meer groeven en plooien zijn. De derde soort rimpels zijn de fronsrimpels. Deze ontstaan niet door verslapping van de huid, maar door het bewust of onbewust aanspannen van de huidspieren.

Hoe ontstaan ze?
Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpelvorming. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

Lanèche introduceert de compleet nieuwe Retinol Formule Pro lijn!
Retinol is een actieve vorm van Vitamine A. Het heeft een zeer kleine moleculaire structuur en kan daardoor in de huid doordringen tot de laag waar zich collageen en elastine bevindt. Hier werkt Retinol aan de reparatie en stimulatie van het collageen en elastine met als resultaat een stevigere en gladdere huid. Bovendien is Retinol bijzonder verdraagzaam door de huid waardoor het ook geschikt is voor de zeer gevoelige huid. De huid wordt glad, poriën worden kleiner en vallen minder op en de tekenen van veroudering beginnen te vervagen.

Het beste resultaat wordt behaald als u tussen twee behandelingen ook thuis de Lanèche Retinol Formule Pro crème gebruikt. Het is een 24-uurs crème dus is er geen aparte dag- en nachtcrème nodig. De Retinol Formule Pro crème kan ’s morgens en ’s avonds na de reiniging aangebracht worden.
Binnen slechts enkele weken ziet u een zichtbare verbetering van de huidstructuur en beginnen lijntjes te vervagen. De verbetering van de huid komt van binnenuit.

Of klik hier voor meer informatie over mesotherapie

Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 013-533 55 63 Schoonheidssalon L'autre Visage Dr. Tombrocklaan 13 Berkel Enschot