Laneche

De nieuwste inzichten in moderne huidverzorging en de laatste innovaties in werkzame stoffen hebben geleid tot een huidverzorgingslijn die optimale resultaten oplevert. De Lanèche producten kenmerken zich door een tweeledige werking: ze brengen niet alleen verzorgende en voedende ingrediënten in de huid, maar wat nog belangrijker is, ze sporen de huid aan tot aanmaken van huideigen bestanddelen waardoor de huid zichzelf herstelt.

Huidverzorging van het hoogste niveau waarbij niet alleen van buitenaf aan de conditie van de huid wordt gewerkt, maar ook van binnenuit door de huid zelf.

Laneche Producten

Alle producten zijn zuiver plantaardig en afhankelijk van het product rijkelijk voorzien van vitaminen, pro-vitaminen, co-enzymen, anti-oxidanten en een veelvoud van essentiële natuurlijke werkstoffen.

Zelfs dierlijke stoffen zoals collageen zijn vervangen door het effectievere plantaardige microcollageen, de nieuwste ontwikkeling op cosmeticagebied. Bovendien zijn alle grondstoffen van de Lanèche producten dierproefvriendelijk, voldoen aan alle farmaceutische eisen en beschikken als zodanig ook over een farmaceutisch certificaat. Alle ingrediënten beschikken over claims, hetgeen betekent dat de werking van de ingrediënten onderzocht en wetenschappelijk bewezen zijn.

Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 06-18592611 Schoonheidssalon L'autre Visage Esscheweg 272D 5262 LH Vught