Laneche Glycopeel Behandeling

De sleutel tot een gezonde, stralende huid.

Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”.

De glycopeel behandeling van Lanèche is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. In dit geval wordt de peeling gedaan met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense diepwerking heeft en een groot bereik in de huid.

De behandeling bestaat uit drie belangrijke stappen; het aanbrengen van het Glycolzuur, het neutraliseren met de Acid Nutrilizer en het nabehandelen met het Skin Recovering serum. Het Skin Recovering serum zorgt ervoor dat de gevoelige huid na de intensieve behandeling extra energie krijgt zodat het de huid verzacht en kalmeert zich sneller hersteld.

Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ondergaan worden.

Wat is de functie van een glycolzuur peeling?

In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt. De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur is een hele goede moisturizer. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld.

De behandeling met de glycolzuurpeeling

Lanèche heeft gekozen voor een concentratie van 50% glycolzuur voor de salonbehandeling. Voor thuisgebruik is er een gel met 5% glycolzuur of met 10% glycolzuur. Als het glycolzuurop de huid is aangebracht kan dit een prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.


Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 06-18592611 Schoonheidssalon L'autre Visage Esscheweg 272D 5262 LH Vught