SHR Behandeling (IPL)

Vergeet alles wat er gisteren was, vandaag is er SHR; definitieve ontharing !

Hoe vaak wenste u al dat u niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt? Eindelijk is er een oplossing voor mensen die definitief van ongewenste haargroei af willen. Vanaf nu kunnen blonde, grijze en rode haren en donkere huidtypes effectief, snel, veilig en nagenoeg pijnloos worden behandeld. Wij bieden u een comfortabele manier die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt, met de nieuwste SHR technologie. SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

Klik hier voor de prijslijst van onze SHR behandelingen (IPL)

 

Hoe werkt het?
Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door de “in motion” techniek, wordt met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld. De SHR behandeling is kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.

 

De SHR-technologie richt zich maar oppervlakkig op de melanine. Het doel zijn voornamelijk de eiwitten in de stamcellen die nieuwe haren produceren. Op die manier kunnen ook donkere huidtypes en pigmentarme fijne haren succesvol worden behandeld. Bovendien is een behandeling tijdens de rustfase van het haar ook zinvol omdat in die periode de nieuwe stamcellen zich terug op de groei afstellen. Dit in tegenstelling tot traditionele laserontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden.

 

SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve ontharing, is veilig, effectief, nagenoeg pijnloos en uitermate geschikt voor grijze, blonde en rode haartjes en donkere huidtypes. Zie prijslijst, voor onze concurrerende prijzen
Wij nodigen u uit om vrijblijvend een afspraak te maken voor een persoonlijk advies

Tel 013 5335563

 

Huidverjonging en Rimpel behandeling

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid ook af waardoor de huid gaat verslappen. IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. Het volledige gelaat kan met de IPL behandeld worden. De meest natuurlijke manier van huidverjonging, want de huid doet het helemaal zelf.

In plaats van het hele gezicht kunnen ook specifieke zones en rimpels behandeld worden. Met heel gerichte IPL behandeling worden rimpeldieptes verkleind en lijntjes verdwijnen zelfs helemaal. Ook hier zorgt de huid zelf voor het herstel en verbetering, er wordt niets kunstmatig in de huid gespoten.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor het oppervlakkige rimpels en lijntjes bij de rijpere huid zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is uiteraard mede afhankelijk van de celregeneratie van de huid.

 

Couperose behandeling

Couperose ontstaat door kleine bloedvaatjes die door de huid heen schemeren. Hierdoor is de huid rood en bij temperatuurswisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol wordt de roodheid zelfs erger. Ook kunnen haarfijne adertjes ontstaan die als zichtbare rode draadjes de huid ontsieren. De energie van de IPL lamp brandt deze bloedvaatjes dicht waardoor de roodheid in de huid verdwijnt.

De energie van de IPL behandeling kan deze rode adertjes dichtschroeien zonder de huid aan te tasten. Het lichtspectrum is zodanig dat alleen de rode adertjes de energie absorberen en afgesloten worden.

 

Pigmentvlekken en hyperpigmentatie

Pigmentvlekken en hyperpigmentatie kunnen zeer ontsierend zijn. Met name wanneer deze in het gelaat voorkomen.

De oplossing voor dit probleem is IPL. De zeer gerichte behandeling pakt de donkere pigmentvlekken aan en maakt deze enkele tinten lichter. De energie van de IPL behandeling kan deze rode adertjes dichtschroeien zonder de huid aan te tasten. Het lichtspectrum is zodanig dat alleen de rode adertjes de energie absorberen en afgesloten worden.

 

Acne behandeling

Met de IPL wordt actieve acne succesvol behandeld. De behandeling remt ontstekingen, waardoor een aanzienlijke verbetering van de huid tot stand komt. De aanwezige actieve acne verdwijnt en het ontstaan van nieuwe ontstekingen wordt tot een minimum beperkt. Deze behandeling is geschikt voor het gelaat, rug en borst. Een tijdige behandeling van de acne met IPL voorkomt ontsierende littekenvorming.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acne en de celregeneratie van de huid. Bij meerdere behandelingen wordt een zeer goede verbetering van de acnehuid gerealiseerd.

 • Aanbiedingen
 • Nu tijdelijk uw onderbenen
  ontharen: van €79,- voor €65,-
 • Oksels en bikinilijn
  samen voor €39,-
 • Oksels en volledige bikinilijn
  samen voor €49,-
 • Hele rug inclusief schouders
  samen voor €85,-
 • Nu tijdelijk uw onderarmen of
  bovenarmen ontharen: van €39,- voor €29,-
Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 06-18592611 Schoonheidssalon L'autre Visage Esscheweg 272D 5262 LH Vught