Gastenboek

Vertel ons en anderen over uw ervaring bij onze schoonheidssalon

Bedankt alvast!!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
7 berichten.
Carin Carin schreef op 3 april 2019 om 00:03:
Ik ging voor IPL behandelingen naar Sylvia en ben erg tevreden met het resultaat. Later heb ik 3 cryolipolyse behandelingen laten doen, met als resultaat dat ik eindelijk verlost ben van mijn “saddlebags”, iets wat bij mij na jaren van sporten en gezond eten maar niet wilde lukken. Sylvia, dank je wel hiervoor. Alle keren dat ik bij Sylvia kom, word ik vriendelijk en hartelijk ontvangen. Sylvia is zeer professioneel en eerlijk. Zij vertelt wat de mogelijkheden, maar ook wat de onmogelijkheden zijn. Zij neemt de tijd voor je, waardoor je je zeer welkom voelt. Ik blijf dan ook zeker Sylvia en haar salon bezoeken.
Linda Linda schreef op 18 september 2018 om 13:35:
Enige tijd geleden heb ik de cryolipolyse behandelingen gedaan bij Sylvia. Buik en taille. Het werkt goed, vooral in combinatie met meer bewegen en op je eten letten. Het geeft je dat beetje extra figuur terug. Ik ben nu 3 kg aangekomen na de vakantie periode en merk dat er wat bij is, maar dat de vorm er wel nog in zit. Ook is de behandeling een goede steun in de rug om net toch even wat beter je best te doen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Ik vond het vrij pijnloos en je stapt zo de deur weer uit om je dag weer verder door te gaan. Ik wil er meer inplannen.
Youssra Youssra schreef op 28 augustus 2018 om 20:27:
Voor het eerst bij Sylvia op de stoel gezeten voor de skin rejuvention behandeling. Ik vond het een zeer fijne behandeling en mijn huid voelt als herboren. Sylvia is een leuke vakkundige vrouw en legt alles goed uit. Top salon!
Sussanne Paridaans Sussanne Paridaans schreef op 11 juli 2018 om 20:16:
Al jaren breng ik met regelmaat een bezoekje aan l'autre visage. In mijn drukke leventje is dat altijd een heerlijk moment van ontspanning. Sylvia is een hartelijke vrouw en zeer professioneel. Je kunt bij haar rekenen op een vriendelijke ontvangst. Een schoonheidsbehandeling bij l'autre visage is pure verwennerij. Een aanrader!
Bernadette Bedaux Bernadette Bedaux schreef op 5 juli 2018 om 18:50:
Al meer dan 15 jaar kom ik bij Sylvia in de salon.Het is er altijd schoon,rustig en ontspannend.Na de behandeling krijg ik altijd een heerlijke cappuccino met iets lekkers erbij.Ze is vriendelijk,ervaren en weet waar ze het over heeft.Binnenkort ga ik met een nieuwe behandeling beginnen (de Jett plasma lift) om mijn huid strakker te maken.Echt aan te raden om er een keer naar toe te gaan voor een behandeling.
Patricia van eijk Patricia van eijk schreef op 3 juli 2018 om 08:42:
Ik heb al een paar keer mogen genieten van de schoonheids behandelingen in de salon. Wat een traktatie! Sylvia is een hartelijke vakvrouw met oog voor detail. De salon is schoon en sfeervol ingericht. Er heerst een heerlijke rust wat ontspannen makkelijk maakt. Na afloop kreeg ik een heerlijke kop koffie aangeboden met een bonbon. 2 uur lang puur genieten. Mijn huid knapt er heerlijk van op en ga tevreden en ontspannen naar huis. Aanrader!!!
Cherron Cherron schreef op 3 juli 2018 om 07:27:
Ik heb drie keer de cryolipolyse behandeling laten doen, en ik heb er geen spijt van! Sylvia is hartelijk en eerlijk over haar behandelingen. In combinatie met gezond eten zag ik al snel resultaat! Bij binnenkomst valt de rustige ambiance op en ruimtes zijn netjes ingericht. En ook niet onbelangrijk, het is goed bereikbaar vanaf de N65. Alleen maar lof!
Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 06-18592611 Schoonheidssalon L'autre Visage Esscheweg 272D 5262 LH Vught