Courtin behandeling

De sleutel tot een gezonde, stralende huid.
Reiniging is bij een acne / onzuivere huid van essentieel belang, echter dient dit wel op een niet irriterende manier te gebeuren. Courtin is een merk wat specifiek gericht is op het behandelen van een acne / onzuivere huid. Het werkende bestanddeel is tea-tree olie.

 

Wat is tea-tree olie.

Tea-tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca alternifolia door middel van een technologisch proces met stoom en een nauwgezette kwaliteitscontrole. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% gekregen. De tea-tree olie in de Courtin producten komen uit Australië, waar tea-tree een officieel erkend medicijn is. Er zijn ook tea-tree oliën van aanzienlijk mindere kwaliteit die de positieve werking van de zuivere olie missen.

Tea-tree heeft een anti-irriterende, kiemdodende, ontsmettende, antiseptische, pusuitdrijvende werking wat uitermate geschikt is voor behandeling van een acne huid. Het droogt de huid niet uit zoals veel andere middelen dat wel doen. Courtin wordt dan ook door vele dermatologen aanbevolen.

 

Behandelingen.

Een juiste behandeling is van groot belang, als middelmatige tot ernstige acne lange tijd onbehandeld blijft ontstaan er veelal ontsierende littekens. De Courtin behandelingen zijn er op gericht om de huid zeer intensief te reinigen zonder deze te irriteren en/of uit te drogen.

Prijs van de behandeling – 65€

Producten Laneche Courtin
Contact E:info@lautrevisage.nl T: 06-18592611 Schoonheidssalon L'autre Visage Esscheweg 272D 5262 LH Vught